Contact | Login | © 2011

Nieuws

8 december 2013 - The heat is on!!!

Geplaatst door Carola op 08-12-2013 14:16:14

8 december 2013. The heat is on. Lamiae moest vandaag het gala openen met haar gevecht tegen Iris van Proosdij van team Glunder. Het betrof een nieuwelingen partij van 3 x 1.5 minuten. Lamiae opende fel en zette goed druk op Iris. Ook gaf Lamiae Iris een aantal mooie lowkicks wat in een blauw bovenbeen van Iris resulteerde. De tweede ronde waren beide dames zichtbaar iets vermoeider. Hoewel de stoten van Lamiae hard waren (het gezicht van Iris zat onder het bloed), maakte Iris meer punten. De winst ging dan ook naar Iris. Wat een knalpartij voor een eerste partij van het gala! Lamiae we zijn trots op je!

 

Mannie vocht vandaag haar eerste B-klasse partij en deze partij was gelijk de eerste wedstrijd in een toernooi dat zij uiteindelijk op haar naam zou schrijven. Daarnaast mag niet onvermeld blijven dat de andere tegenstandsters allen al bekend waren met de B-klasse. Extra top dus van Mannie! De eerste partij moest Mannie vechten tegen Michelle Weeda. Het tempo was direct hoog en beiden meiden wisten niet van ophouden. Mannie greep Michelle een aantal keer goed vast in de clinch en maakte hele mooie knieen. Uiteindelijk wist Mannie er met de winst vandoor te gaan.

Maar omdat het een toernooi was, was Mannie nog niet klaar. In de finale mocht zij het opnemen tegen Tessa Mulder van Top Team Beverwijk. Tessa had haar partij tegen Melanie van den IJssel van sportschool Clyde van Dams gewonnen door haar een aantal keer flink aan te slaan. Mannie won overtuigend van Tessa, doordat zij Tessa - continu wanneer zij naar voren kwam - opving met een knie en dit afrondde met een mooie stoot en/of trap. Tessa had hierop, en op de mooie linkse directe van Mannie, geen antwoord. Mannie is dan ook terecht tot FIGHT QUEEN OF THE WORLD benoemd!! gefeliciteerd!!!

 

Tussen de twee partijen van Mannie door, mocht onze Naomi haar derde nieuwelingenpartij vechten tegen Joyce Dijkhuizen van Boksschool Houwaart. Beiden meiden waren aan elkaar gewaagd. Naomi kwam een aantal keer door met een mooie superman-combinatie en pakte Joyce vast in de clinch. Hoewel Naomi niet compleet in haar spel was, wist zij er alsnog met de winst vandoor te gaan. Gefeliciteerd!!!!

 

Het was weer een mooie dag! USH